Frankfurt - Predstavljen novi Renault Captur

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu publici se predstavio i novi Ranault Captur. Potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji i ima više mogućnosti personalizacije

    foto: RENAULT
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Thierry Bollore, glavni direktor Grupe Renault, i Laurens van den Acker, izvršni potpredsednik odeljenja za dizajn, na Frankfurtskom salonu automobila su predstavili novi Renault Captur, najnoviju verziju najprodavanijeg gradskog SUV-a, koji je kupce našao u više od 1,5 miliona primeraka u 90 zemalja širom sveta.

Renault Captur, najprodavaniji automobil u segmentu već sedam godina, potpuno je obnovljen i sada je još sigurniji, prilagodljiviji, sa više mogućnosti personalizacije i sve to u nikad privlačnijem ruhu... Sve te odlike su osnov njegovih globalnih ambicija, pre svega na kineskom tržištu.

Laurens van den Acker

-Za razvoj novog Captura kao početnu tačku uzeli smo samo najbolje i najcenjenije karakteristike prethodne generacije i podigli ih na viši nivo. Napravili smo revoluciju u unutrašnjosti, preoblikovali karoseriju i učinili Captur još prilagodljivijim. Kvalitet života u automobilu je za Renault apsolutni prioritet. Kvalitetniji, napredniji i potpuniji SUV. Novi Captur je 100 % Captur i još mnogo više - rekao je Laurens van den Acker, viši potpredsednik, odeljenje za dizajn Grupe Renault.

Druga generacija, konstruisana na Alijansinoj novoj modularnoj platformi, odgovara na pitanja mobilnosti budućnosti i nudi najnaprednija tehnološka rešenja u pogledu povezanosti Renault EASY CONNECT, sa pratećim povezanim uslugama i novim multimedijalnim sistemom EASY LINK, pomoći u vožnji, sistem za pomoć u vožnji autoputem i u saobraćajnim gužvama (SAE drugog nivoa) i elektrifikacije, sa pogonom E-TECH Plug-in.

Thierry Bollore

-Od 2020. godine novi Captur će biti prvi automobil u klasi dostupan sa plug-in hibridnim motorom. Razvili smo jedinstven sistem prenosa prilagođen potrebama hibridnog motora i uparili ga sa sistemom za upravljanje energijom preuzetim direktno iz Formule 1. U Renaultu nastojimo da tehnologiju i inovacije učinimo dostupnima širokom krugu kupaca. To je naša priča. To je naša budućnost - kaže Thierry Bollore, glavni direktor Grupe Renault.

Komentari(0)

sortiraj