Festival slatkih specijaliteta - Najslađi ukusi Beograda

Šta je to što će od septembra ove godine povezivati najveće svetske metropole i Beograd? Može se reći, najslađi događaj koji uskoro stiže

    foto: TOB
    Podeli
Slatki festival humanitarnog karaktera pod nazivom Najslađi ukusi Beograda 2019, biće održan po prvi put 21. i 22. septembra u Beogradu. Festival slatkih specijaliteta, čokolade, sladoleda i konditorskih proizvoda koji na jednom mestu okuplja najbolje brendove Beograda i Srbije, od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova koji već decenijama pune rafove marketa održaće se u Knez Mihailovoj ulici, uz podršku Grada Beograda i Turistkičke organizacije Beograda.

U festivalskoj ponudi, raznim degustacijama i radionicama, koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta, moći će da uživaju sve starosne kategorije, a pre svega najmlađi sugrađani, deca predškolskog i školskog uzrasta. Pored zabavno-edukativnog, festival će imati i humanitarni karakter. U saradnji sa izlagačima na kraju festivala, slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

Komentari(0)

sortiraj