FCA Srbija - Prodaja vozila sa lagera po boljim cenama

Nedaleko od Barajeva, u etno selu Zornića kuća, FCA Srbija predstavila je svoju ponudu pod nazivom Big Deal, a ovoga puta u fokusu je bila Fiat Tipo porodica, u tri varijante

Novinari su imali priliku da od Beograda do ovog prelepog etno sela testiraju sve tri varijante modela Tipo, i to sedan, hatchback i station wagon, sa benzinskim motorom 1.4, kao i dizelašima 1.3 i 1.6 multijet, upareni sa šestostepenim manuelnim menjačima. Svi do jednog modela su se pokazali više nego odlično, kako po potrošnji, tako i udobnosti, komforu… Međutim, pored kvaliteta Tipo modela u sve tri varijante, ono što je najbitnije da se zna kod srpskog kupca jeste cena.

Iz FCA Srbija su se maksimalno potrudili da spuste cene i budućim kupcima izađu u susret, kao i njihovim željama.

-Big Deal akcija konstantno traje, samo menja svoju formu u smislu ponude koju dajemo kupcima. Znači, zavisno od vremena, da li je Sajam automobila, posle njega ili je kraj godine, koji su modeli trenutno aktuelni, dajemo određene benefite koje kupci uglavnom prepoznaju kao dobru ponudu i iskoriste je. Trenutno Big Deal je namenjen kupcima koji žele vozila da dobiju odmah, a to su vozila sa lagera i najveći fokus je na Fiat Tipo, kao model koji ima svoje tri varijante. Sedan, hatchback i popularna karavan verzija, zadovoljavaju sve potrebe jedne velike porodice. Ono što je benefit za buduće kupce jeste popust od 500 evra, svakog modela Tipo sa lagera. To znači, dođete u naše salone, izaberete šta vam se sviđa, probate vozilo, i koji god izaberete od modela Tipo dobijate popust od 500 evra - rekao je Nenad Tošović, produkt menadžer za Fiat.

Big Deal i za Fiat 500 i Punto

Kao što smo rekli, ispod haube Tipa nalaze se tri verzije agregata, i to 1.4 sa 95 KS, kao i dizelaši 1.3 od 95 KS i 1.6 sa 120 KS. Najjeftiniji Tipo sa dizel motorom 1.3 multijet od 95 KS, u paketu opreme Pop, sada košta odličnih 11.990, a ukoliko preferirate benzinski motor za njega morate izdvojiti 9.990 evra.

Pored modela Tipo, iz FCA Srbija dodaju da Big Deal akcija važi i za modele Fiat 500, kao i za Fiat Punto sa dizel agregatom. Popust na ova vozila su od čak 1.000 evra, a što je najvažnije dostupna su odmah za sve kupce.

Komentari(0)

sortiraj