FCA Srbija nagradila najbolje studente

Program Stellantis nagrade za studente slavi konitnuirano učenje i doprinosi održivoj budućnosti, nagrađujući ove godine više od 600 maturanata i diplomaca novčanim nagradama u više od 24 zemalja

    foto: FCA SRBIJA
    Podeli
Najbolji đaci i studenti, deca zaposlenih u FCA Srbija, danas su nagrađeni novčanim nagradama u okviru inicijative Stellantis nagrade za studente (Stellantis Student Awards), koja širom sveta slavi snagu obrazovanja.

-Obrazovanje i inovacije imaju tu moć da transformišu društvo, a mladi i njihova sposobnost razmišljanja van standardinh okvira da grade održivu budućnost. Ovom nagradom želimo da ih podstaknemo da nastave pravim putem u svetu koji se ubrzano menja - izjavio je Jovica Jovanović, Industrijski direktor FCA Srbija, obrativši se okupljenima u prisustvu kolega i roditelja i čestitao učenicima i studentima uručivši im nagrade.

Sa dugom istorijom i modernom vizijom, ove nagrade namenjene su podršci budućoj generaciji mladih lidera. Kreirene na temeljima održivosti i učenja tokom celog života, nagrade slave studente koji obećavaju da će učestvovati u menjanju sveta na dobrobit svih. Kao kompanija koja je ujedinjena oko cilja da služi budućim generacijama i posvećena realizaciji strateškog plana Dare Forward 2030, s fokusom na čistu i pristupačnu budućnost mobilnosti, ove godine je zamolila da svi koji se prijave za nagrade prilože i svoje viđenje teme dekarbonizovane mobilnosti koja je pristupačna svima.

Nagrađena deca zaposlenih su ona koja su nedavno završila srednju školu ili univerzitet i koja su pokazala izuzetnu akademsku izvrsnost, posvećenost zajednici i ličnu motivaciju. Od 1996. godine, oko 15.000 maturanata, diplomaca i postdiplomaca nagrađeno je u okviru ovog programa. Kao globalni program nagrada koji predstavlja šest regiona i 24 zemlje, Stellantis nagrade za studente, doprinose održivoj budućnosti za sve i ove godine beleže svoje drugo izdanje u okviru Stellantis grupe.

Komentari(0)

sortiraj