EZ-ULTIMO koncept - Filozofija marke Renault

Za proslavu 120 godina Renaulta, EZ-ULTIMO koncept definitivno oličava njegov DNK i principe francuskog dizajna i jednostavnog života

    foto: Renault
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>EZ-ULTIMO koncept je autonomno, umreženo i 100% električno robotsko vozilo, koji daje vrhunski doživljaj dostupan svima u skladu sa filozofijom marke Renault. Kao vozilo višeg ranga, nudi korisnicima vrhunski doživljaj mobilnosti kao nijedno drugo - odlazak u restoran, prevoz od aerodroma do vašeg hotela, turističkog mesta ili čak na put u ekskluzivnu kupovinu.

Za posao ili zadovoljstvo, EZ-ULTIMO koncept je dizajniran za svakoga i simbolizuje ideju o privatnom, intimnom putovanju. Predstavljen je kao čaura u kojoj do tri putnika mogu da vide grad na drugačiji način, a da ne budu vidljivi spolja. U vozilu će se osećati kao kod kuće i mogu gledati u nebo kroz panoramski stakleni krov kao što bi gledali kroz prozor svoje kuće.


Luksuzni i emotivni dizajn

Moderan i prijatan, prostran, sa sofisticiranom unutrašnjošću pruža novu, vrhunsku viziju deljene mobilnosti. Njegova izdužena silueta, dvobojna karoserija i visina od 1,35 metra obezbeđuju mu potpunu integrisanost u grad.
Moderna, pristupačna unutrašnjost, kreirana kao pravi salon na točkovima, pruža privatnost, udobnost i primamljiv prostor. Njegova luksuzna unutrašnjost ukrašena plemenitim materijalima kao što su drvo, mermer i koža, u prelepom neo-retro stilu, izražava poštovanje prema 120 godina marke Renault.

Ekskluzivne usluge

Vrhunsko iskustvo koje dobijate sa EZ-ULTIMO konceptom nije ograničeno samo na putovanje kada ste unutar vozila. Počinje sa rezervacijom zahvaljujući ekskluzivnom pristupu i uslugama poslovođe. Pristup vozilu i dobrodošlica rezervisana za putnike takođe čine ovu uslugu jedinstvenom.
Jednom kada uđu u EZ-ULTIMO koncept, putnici imaju na raspolaganju vrhunsku tehnologiju i usluge. Da bi ispunili vreme provedeno u putovanju mogu da uživaju u ekskluzivnom, personalizovanom sadržaju na tabletu. Svako putovanje postaje nova mogućnost za obogaćivanje.

U urbanom okruženju, EZ-ULTIMO je prva inkarnacija autonomne, povezane i deljene mobilnosti koristeći elektromotor, bez upravljača i vozača. Korišćenje ovog autonomnog vozila dovodi ga u prvi plan novog urbanog načina života. Olakšavajući svakodnevicu, nudi pravo povezano i personalizovano iskustvo svojim putnicima.

Više od automobila

Renault EZ-ULTIMO je više od automobila. Istovremeno je vozilo i usluga. Postaje deo ekosistema pametnih gradova koje razvijaju gradovi, opštine i privatni sektor. Njegova modularna platforma omogućava korišćenje i u druge svrhe.

Dolazi s novim rešenjima povezivanja zahvaljujući kompatibilnosti s aplikacijom Android Auto i novom ekskluzivnom tamnom bojom karoserije. Zahvaljujući svom frontalnom otvaranju, ograničenju brzine i autonomnoj vožnji, stavlja sigurnost korisnika u središte svojih prioriteta. Svetlosni potpis AD, poruke svetlosnih traka u kombinaciji sa emitovanjem zvukova izvan vozila takođe obezbeđuju sigurnost ljudi u blizini.

Komentari(0)

sortiraj