Er Srbija letovima do Hurgade otvara letnju čarter sezonu

Er Srbija otvara letnju čarter sezonu za 2021. godinu sa ukupno sedam povratnih letova između Beograda i Hurgade, koliko je planirano da se obavi do 8. maja, tokom uskršnjih i prvomajskih praznika

    foto: AIR SERBIA
    Podeli
Nacionalna avio-kompanija će letove obavljati avionima tipa erbas A319, koji imaju konfiguraciju sa po 144 sedišta.

-Zadovoljstvo nam je što sa našim partnerima, turističkim agencijama, započinjemo obnovu čarter letova, za koje tradicionalno vlada veliko interesovanje putnika. Raduje nas što im i ovog proleća i leta omogućavamo da sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor. Sigurni smo da će ova sezona biti bolja od prethodne, imajući u vidu da će putnicima biti dostupan širi izbor destinacija - izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Er Srbija planira da tokom letnje sezone 2021. godine, u saradnji sa domaćim turističkim agencijama, obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu. Čarter letovi za Tursku će uglavnom biti organizovani ka Antalijskoj regiji, ali su u planu i letovi za Bodrum i Dalaman na Egejskoj obali. Nacionalni avio-prevoznik će ka Egiptu u većem obimu leteti za Hurgadu, dok će nešto manji broj letova biti obavljen ka Šarm el Šeiku. Kada je u pitanju Grčka, putnici Er Srbije mogu očekivati turističke aranžmane sa direktnim čarter letovima za Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefaloniju, Zakintos i druge popularne destinacije, navode iz Er Srbija.

Komentari(0)

sortiraj