Dvotočkaši otvorili sezonu u BMW Srbija

    foto: BMW Srbija
    Podeli
Pod nazivom „Motorrad“, u Radničkoj ulici, BMW Srbija je organizovala skup dvotočkaša na placu ispred salona automobila ovog nemačkog proizvođača. Tim povodom, ljubitelji „munja“ na dva točka imali su priliku da se upoznaju sa novim modelima BMW motocikala, kao što su R1200 GS Rally, R1200 GS Exclusive, R Nine T Scrambler i R Nine T Pure.

Manifestaciju koju tradicionalno organizuje BMW Srbija, svojim pristustvom podržala su brojna moto udruženja, asocijacije, vlasnici različitih brendova motocikala kao i najverniji ljubitelji BMW brenda. Gosti su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim programom finansiranja „3asy Ride“ koji je osmišljen kako bi olakšao kupovinu BMW motocikala svim budućim klijentima, tako da mogu uvek voziti neki novi model.

Srbija se nalazi u odabranom društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju ovaj program, i to u saradnji sa BMW Financial Services.

Budućem vlasniku dvotočkaša ovaj program omogućava da posle tri godine vožnje motocikla kupci izaberu jednu od tri opcije. Oni mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti dvotočkaša.

Komentari(0)

sortiraj