Dva sjajna filmska ostvarenja ovog vikenda u Galerija Open Air Cinema

Upotpunite prvi vikend avgusta filmskim poslasticama pod otvorenim nebom

    foto: Gordana Nikolić
    Podeli
Prvi vikend avgusta u okviru Galerija Open Air Cinema rezervisan je za ljubitelje filma koji će pod otvorenim nebom na Sava Promenadi moći da pogledaju dva sjajna holivudska ostvarenja. U petak, 4. jula, na džinovskom platnu postavljenom ispred ulaza 4 u Galeriju biće emitovana holivudska komedija „Mamurluk u Vegasu“. Četvorica momaka odlaze u Las Vegas na proslavu momačke večeri, međutim nevolja počinje narednog jutra kada shvataju da je mladoženja nestao, a da se oni ne sećaju nijednog događaja od prethodne večeri. Avanture ove sjajne glumačke četvorke, predvođene Bredlijem Kuperom, nasmejaće vas do suza.

Obožavaoce trilera očekuje čuveno filmsko ostvarenje „Veliki Lebovski“, u režiji braće Koen. Glavni junak sticajem čudnih životnih okolnosti postaje žrtva zamenjenog identiteta. Naime, dva mangupa provaljuju u njegov stan verujući da je u pitanju Džef Lebovski, milioner iz Pasadene, a ne nezaposleni hipik iz sedamdesetih. Glavne uloge tumače Džef Bridžiz, Džon Gudman i Džulijana Mur, a ovaj uzbudljivi film možete pogledati u subotu, 5. avgusta.

Upotpunite prvi vikend avgusta filmskim poslasticama pod otvorenim nebom, udobno smešteni u ležaljkama i lazy bag-ovima. Instalirajte aplikaciju „Listen Everywhere“ za uživanje u najboljem zvuku, ponesite slušalice sa sobom i prepustite se magiji velikog filmskog platna. Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa, dok će se projekcije u okviru Galerija Open Air Cinema emitovati sa početkom u 20.30. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Komentari(0)

sortiraj