Ducato MY 2020 - Međunarodno priznanje u pravim rukama

Ducato je dobitnik još jednog međunarodnog priznanja, pored mnogih koje je osvojio do sad. Menjač i unapređena ponuda agregata izazvali posebno poštovanje

    foto: FCA
    Podeli
Trinaestu godinu zaredom izabran je za „Najbolju osnovu za kamp vozila u 2020. godini", pored priznatih rivala. Ovu prestižnu nagradu dodeljuju čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina Promobil, koji već više od 25 godina predstavlja najvažniju referentnu tačku za trendove u segmentu kamp vozila.

Proizvodi se u fabrici Sevel

Od 1981. godine, Ducato se kontinuirano proizvodi u fabrici Sevel, smeštenoj u gradu Val di Sangro (CH). Novi Ducato MY2020 je unapređen da najbolje odgovori na sve profesionalne potrebe. Takođe se može pohvaliti novim karakteristikama za Ducato osnove za kamp vozila, s ciljem da još više učvrsti poziciju neprikosnovenog lidera u ovom segmentu. U poslednjih deset godina, više od 500.000 porodica širom Evrope ga je odabralo kao osnovu za kamp vozilo.

Obnovljena ponuda motora

Ljubitelji slobodnih aktivnosti posebno su entuzijastični zbog jedne od najvećih inovacija - devetostepeni automatski menjač. Ovaj menjač isporučuje opušteno, prijatno iskustvo u vožnji, i obezbeđuje optimalnu potrošnju goriva i pritom ne žrtvuje performanse. Štaviše, kod klasične Ducato osnove za kamp vozila, ponuda motora je obnovljena uvođenjem 2,3-litarskog Euro 6d motora (Euro 6d-TEMP 2.3-liter industrial diesel engine). Robusni i izdržljivi motor koji ne štedi performanse i garantuje udobnost tokom vožnje, dolazi sa četiri nivoa snage - 120, 140, 160 i 180 KS.

Sve verzije dolaze sa Multijet 2 tehnologijom, a svaki agregat ima posebne karakteristike, kao na primer dizajn turbo punjača, klipova ili dinamika protoka... Tu su i najnapredniji sistemi za pomoć pri vožnji, za duga, bezbrižna putovanja, ADAS, koji dolaze kao deo sandardne opreme, kao i posebno vešanje za kamp vozila i mnoštvo funkcija koje garantuju vrhunski komfor.

Lider u slobodi

Fiat Professional Ducato osnova za kamp vozila je „lider u slobodi", a njegovu vodeću poziciju, susperiornuost potvrđuje niz međunarodnih priznanja. Ističe se prestižna nagrada Nemačke za „Najbolju osnovu za kamp vozilo", koja potvrđuje poverenje kupaca u model Ducato kao idealnu osnovu za slobodne aktivnosti. Fiat Professional je jedini brend koji poseduje posvećen tim koji se može pohvaliti podrobnim znanjem o svetu kamp vozila, sa novom Fiat Professional For Recreational Vehicles sertifikacijom. Brend takođe nudi visok nivo personalizacije po pitanju proizvoda i usluga, garantujući kupcima najveću moguću flaksibilnost i slobodu.

Komentari(0)

sortiraj