Dodeljene Zlatne amfore najboljima u turizmu Srbije

U hotelu Palas u Beogradu održana je 23. dodela priznanja, u vidu plakete i statue Zlatna Amfora, najboljima u turističkom delovanju u Srbiji u organizaciji revije Yu Travel

    foto: Privatna arhiva
    Podeli
Ono što moramo da izdvojimo odmah na početku teksta je svakako nagrada za našeg kolegu Milenka Kozareva koji je dobio nagradu za višegodišnji doprinos u informisanju o automobilskoj industriji, kao i turizmu. Za saradnju sa turističkom privredom Srbije Amfore su dobili Tomaš Kuchta, ambasador Češke, Gustavo Trista del Todo, ambasador Kube i Zlatan Milošević, trgovinski savetnik ambasade Švedske. Priznanje Šampion turizma 2018. primili su Turistička organizacija grada Novog Sad, agencije Grand tours i Magelan travel iz Novog Sada, Atos plus Kragujevac, Fun travel Paraćin, Mondorama i Aero turs Niš, Banbus Obrenovac, Bravo tours Leskovac, Etno kompleks Rajski konaci Leušići, Mujen Lux Kopaonik i hotel Grand Krupanj.

Iz Beograda, dobitnici su hotel Palas, Viva travel, Barbados, Amos travel, Sole Azur, Banbus, Beosonic, Montesol travel, Vanja travel, Stella Maris i Paradiso travel. Povodom 25 godina rada Yu Travel revije, specijalna priznanja dobili su YUTA, Ugostiteljsko turistička škola iz Beograda, Milanka Novaković Kitevski, Branislav Kovačević, Petar Knežević, Igor Gvozden, Goran Plavšin, Predrag Jakovljević, Milenko Kozarev, Tihomir Stojanović, Žiko Paunović, Miroslav Đorđević, nedeljnik Vršačke vesti i Televizija RAS. Prisutne je pozdravila Dr Renata Pindžo, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, a priznanja su uručili Miloš Davidov, glavni urednik i Jelena Grujičić, zamenica glavnog urednika.

Komentari(0)

sortiraj