Dobra nova vremena - Odličan provod na Dacia pikniku

Proteklog vikenda na Fruškoj Gori sve je bilo u znaku Dacia! U organizaciji Renault Nissan Srbija vlasnici ove popularne marke automobila uživali su u hrani, zabavi i bogatom programu

    foto: RENAULT, DRAGAN STANIMIROVIĆ
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Na izletištu Letenka na Fruškoj Gori okupila se najvedrija ekipa - vlasnici vozila Dacia. Na porodičnom Dacia pikniku pod nazivom Dobra nova vremena, zajedno su uživali u hrani, zabavi i bogatom programu, a usput se i prisećali lepih putovanja koja su doživeli sa svojim ljubimcima na četiri točka.

Porodični piknik okupio oko 1500 ljudi

Na ovom popularnom izletištu okupilo se oko 1500 ljudi, a Frušku Goru su osunčanog subotnjeg prepodneva preplavila vozila marke Dacia. Putevi su ih vodili do izletišta Letenka, gde je njihove vedre i nasmejane vozače i putnike čekao Dacia porodični piknik. Vlasnici vozila Dacia su u poslednjih dvadeset godina počeli da se udružuju u snažne i aktivne zajednice.

Ponosni na pametan odabir svog novog automobila, poželeli su da svoja iskustva podele sa drugim vlasnicima. Kako bi im u tome pomogla, Dacia je za njih počela da organizuje piknike u vidu zabave za celu porodicu. Takav jedan događaj je prvi put u Srbiji organizovan 2012. godine u rezervatu prirode Zasavica i prema rečima učesnika, bio je to nezaboravan provod.

Ivana Mitrović, PR Renault Nissan Srbija

-Hteli smo na najlepši mogući način na izletištu Letenka da sa našim ponosnim vlasnicima Dacia vozila zatvorimo letnju sezonu. Priredili smo im jedan doživljaj za celu porodicu tako što smo organizovali događaj na otvorenom sa pregršt zanimljivih sportskih igara, da se počaste sa ukusnom hranom, popiju neko ugodno piće i na najbolji mogući način sa porodicom i prijateljima provedu jedan septembarski dan. Ono što je još bitno, ovde su mogli da pogledaju celu gamu Dacia vozila i testiraju modele Sandero i Duster sa najnovijim motorima, i pogonom na sva četiri točka - kaže za makina.rs Ivana Mitrović, PR menadžer Renault Nissan Srbija.

Takmičenje, nagrade, muzika...

Bogat program vodio je poznati novinar i voditelj Dragan Ilić. Piknik je počeo tačno u podne i završio se u 18 časova. Pored mnogobrojnih sportskih igara, iznenađenja, bogatih nagrada, dobre hrane i pića, ovu nesvakidašnju manifestaciju su uveličali odlični muzičari koji su punih šest časova, i to bez prestanka, menjajući se na bini, napravili atmosferu za pamćenje.

Piknik je istovremeno bio dobra prilika da se posetioci upoznaju sa celokupnom ponudom Dacia vozila i provozaju najnovije verzije automobila ove marke po obroncima Fruške Gore. Na Dacia pikniku svoje posebno mesto su imali junaci naših planina, hrabri i odvažni pripadnici Gorske službe spašavanja koji su okupljene rado savetovali o sigurnom planinarenju, a iz prtljažnika svoje interventne Dacia Duster izvukli su brojnu opremu za spašavanje i uživo demonstrirali pružanje prve pomoći.

Ovo je već sedma godina za redom kako pripadnici Gorske službe spašavanja koriste model Dacia Duster kao svoje oficijalno vozilo i u ovom vremenskom periodu, su se na najbolji mogući način uverili u izuzetne sposobnosti i pouzdane terenske karakteristike koje ovaj model nudi pored svoje pristupačne cene.

Komentari(0)

sortiraj