Delta Motors prilagodila radno vreme salona i servisa

Delta Motors generalni zastupnik za BMW i MINI, prilagodila je radno vreme salona i servisa kako bi i dalje bila na raspolaganju za sve potrebe svojih klijenata

    foto: DELTA MOTORS
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
U skladu sa društvenom odgovornošću, kao i propisanim merama zaštite tokom vanrednog stanja, kompanija Delta Motors, generalni zastupnik za BMW i MINI, prilagodila je radno vreme salona i servisa kako bi i dalje bila na raspolaganju za sve potrebe svojih klijenata. Takođe, obezbeđene su sve mere predostrožnosti koje se odnose na važnost zdravlja i sigurnosti klijenata, zaposlenih i partnera.

Kako navode iz Delta Motorsa, svi zaposleni poštuju „društvenu distancu“ držeći se na udaljenosti od dva metra od klijenata i svojih kolega. Redovno se čiste prostorije sanitarnim i dezinfekcionim proizvodima. Značajno je uvećan broj mesta za dezinfekciju ruku u prodajnim salonima.

U Servisnom odeljenju, članovi tima nose rukavice. Volan i sedište pokrivaju se plastičnom folijom odmah nakon predaje vozila na servis. Tehnike čišćenja primenjuju se na test vozilima nakon svake test vožnje. Zaposleni posebno obraćaju pažnju na osetljiva mesta unutar vozila, kao što su sedišta, volan, ručice na vratima i druge tvrde površine. Sva vozila su nakon odrađenog servisa dezinfikovana.

-Kompanija Delta Motors, najpre želi da ostanete zdravi i na sigurnom, a ukoliko vam zatrebaju usluge prodajnog ili servisnog tima samo su na jedan poziv, e-mail ili klik od vas - navode iz ove automobilske kuće.

Radno vreme BMW i MINI prodajnog salona i servisa u Radničkoj 8 tokom trajanja vanrednog stanja je radnim danima 8.30 do 15 časova, a subotom od 9 do 15 sati.

Komentari(0)

sortiraj