Delta House - Nova poslovna zgrada Delta Holdinga

Kamen-temeljac poslovne zgrade Delta House postavljen je pre godinu dana u Novom Beogradu. Na objektu radi se punim intezitetom, kako bi ovaj deo grada dobio još jednu lepu i savremenu građevinu

    foto: Delta Holding
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Delta House u Bloku 19 biće novo poslovno sedište Delta Holdinga, koji je u ovaj projekat investirao 40 miliona evra. Ukupna površina zgrade od 23.000 kvadrata biće raspoređena na 11 etaža, od kojih će dve biti zajedničke, četiri za poslovno sedište Delta Holdinga, a pet je predviđeno za izdavanje.

Najsavremeniji koncept poslovne zgrade

Delta House će biti poslovna zgrada sa najsavremenijim konceptom koji se danas primenjuje u svetu. Poslovni prostor je u potpunosti podređen zaposlenima, projektovan tako da podstiče kreativnost, da bude udoban i prijatan, a pre svega da ponudi zdravo radno okruženje. Sam prostor je fleksibilan i čine ga prostorije za grupne aktivnosti, sobe za odmor, kao i takozvana touchdown radna mesta, na kojima se zaposleni smenjuju. Projekat obezbeđuje maksimalnu količinu dnevnog svetla i kapacitet vazduha u skladu sa najrigoroznijim svetskim regulativama.

Zajednički sadržaji

Delta House će korisnicima ponuditi zajedničke sadržaje kao što su restoran, kafeterija, teretana, a predviđeni su i parking-prostor i svlačionice za bicikliste, čime ovaj poslovni koncept svesrdno podržava zdrav život i očuvanje životne sredine. Tokom projektovanja, gradnje i eksploatacije zgrada će biti LEED sertifikovana, što je ubraja u objekte koji su planirani i građeni po principima zelene gradnje.

Energetski efikasan objekat

Objekat je energetski efikasan, koristiće sakupljenu kišnicu, a zelena površina na parceli biće veća od dela pod objektima. Koncept objekta je osmislio MYS architect, jedan od najeminentnijih arhitektonskih biroa, dok je koncept enterijera kreirao američki Studios – biro u Parizu. Planirano je da se radovi na novoj poslovnoj zgradi Delta Holdinga završe tokom ove godine. Kompanija Delta Real Estate deo je poslovnog sistema Delta Holdinga i regionalni investitor u poslu sa nekretninama. U 2019. godini otvorila je 172.000 m2 poslovnog prostora i započela izgradnju još 62.200 m2.

Komentari(0)

sortiraj