Delta Automoto - Odlična akcija u Hondi

Kompanija Delta Automoto poziva vozače Honda automobila da iskoriste priliku za dezinfekciju vozila zbog koje neće morati da brinu o izlasku iz kuće

    foto: HONDA
    Podeli
Kompanija Delta Automoto poziva vozače Honda automobila da iskoriste priliku za dezinfekciju vozila zbog koje neće morati da brinu o izlasku iz kuće, dovoženju automobila u Honda servis, čekanju i povratku nazad. U želji da izađu u susret i olakšaju obaveze oko održavanja, u dogovoru sa klijentima dolaze po automobil i vraćaju ga nakon izvršene usluge, navode u ovoj automobilskoj kući.

Hondini servisni stručnjaci će temeljno očistiti i dezinfikovati rashladni sistem, zameniti filter klime, ulje kompresora i dopuniti freon kako bi temperatura unutrašnjosti bila prijatna i zdrava. Provera klima uređaja obezbeđuje da vam bude prijatno čak i u najtoplijim danima kako bi vožnja bila opuštenija. Pored klima uređaja, dezinfikuje se i kabinski prostor vozila.

Akcija Pet zvezdica podrazumeva dezinfekcija kabinskog prostora, dezinfekcija sistema ventilacije, zamena filtera klime, dopuna freona i zamena ulja kompresora klime. Cena paketa Pet zvezdica iznosi 6.600 dinara, uz napomenu da Delta Automoto Pick up&Delivery uslugu vrši isključivo na teritoriji Beograda.

Komentari(0)

sortiraj