Dacia - Duster i Sandero kupuju srca mnogih vozača u Evropi

Rumunska Dacia sve je popularnija u Evropi. Prodaja ove godine raste vrtoglavo. Svakodnevni rad i višemilionsko ulaganje u ovaj brend doprinelo je odličnoj prodaji modela Duster i Sandero

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli


Kvalitet proizvodnje svih vozila iz grupacije penje se stepenicu po stepenicu. Sada se sa sigurnošću može reći, jer podaci to i govore, da su Dacia automobili iz Rumunije među najpopularnijim u Evropi! Samo u avgustu mesecu ove godine popularni Duster je pronašao put do novih 19.451 vlasnika, a model Sandero je prodat u odličnih 17.764 primeraka.

Rumunski gorostas bio je drugi po redu najprodavaniji model u Evropi, a ispred njega prvu poziciju zauzeo je odlični Volkswagenov model Golf. Treći najprodavaniji četvorotočkaš je T-Roc, a Sandero je zauzeo više nego odličnu četvrtu poziciju. Novi Dacia Duster, kao i model Sandero su promenjeni iz korena. Svojim izgledom, odličnim benzinskim i dizel agregatima, kao i poboljšanim kvalitetom završene obrade, doprineće u ovoj godini da „svojoj kući“ donesu mnogo novca od njihove zajedničke prodaje.

Komentari(0)

sortiraj