Continental Black Chili - Ostvari svoje automobilske snove

Black Chili Driving Experience vam nudi jedinstvenu priliku da doživite nezaboravna četiri dana u vožnji sportskih automobila po slikovitim putevima Provanse

    foto: Continental
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Kada prvi put "zgrabite" volan nekog super sportskog automobila i u krivini osetite sile od kojih vam prostruji krv u venama i krenu "trnci" u rukama, shvatili ste tajnu sportske vožnje i značenje vrhunskih pneumatika. Da li želite da ostvarite svoje automobilističke snove? Black Chili Driving Experience vam nudi jedinstvenu priliku da doživite nezaboravna četiri dana u kojima nećete uživati samo u vožnji sportskih automobila po slikovitim putevima Provanse, već i u tamošnjim prestižnim hotelima i butik restoranima.

Continentalov tajni začin

Black Chili je Continentalov „tajni začin“. Smeša koja čini da pneumatici ostvare još bolje rezultate i još jače prianjanje. Kao rezultat brojnih istraživanja, inovacija i dugotrajnog razvoja, njegovim uvođenjem bitno je poboljšana vožnja i sposobnost kočenja letnjih pneumatika visokih performansi (UHP i uUHP), dok je istovremeno smanjen otpor kotrljanja, zbog čega su gume još izdržljivije u svakodnevnom korišćenju.

Pneumatici SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P i ContiSportContact 5P, postavljeni na automobile koje ćete imati priliku da vozite na događaju Black Chili Driving Experience, posebno su dizajnirani za sportske automobile, terenska vozila i vrhunske električne automobile. Luksuzni četvorotočkaši koji su deo ove jedinstvene vožnje - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i - originalno su opremljeni pneumaticima Continental, što znači da su oni izrađeni u tesnoj saradnji sa proizvođačem automobila.

Potpis Continental na svakom trećem vozilu

Skoro svaki treći novi automobili koji je proizveden u Evropi, već je fabrički opremljen pneumaticima Continental. Kako ova kompanija nije samo proizvođač pneumatika, već približno 75% svog ukupnog svetskog poslovanja obavlja kao dobavljač za automobilske delove, ne iznenađuje da je većina svih novih automobila opremljena i širokom paletom drugih proizvoda koje proizvodi Continental, kao što su amortizeri, sistemi za kočenje i drugi bezbednosni sistemi (ABS, ESP, AEB...), povezivanje i zabavno-medijska rešenja pa čak i male, ali važne stvari kao što su na primer mlaznice za pranje farova.

Kako pobediti i otputovati u Francusku

Da bi proslavio svoju vodeću ulogu u automobilskoj industriji i industriji pneumatika, Continental je organizovao nagradni kviz, a srećne dobitnike odvešće na Black Chili Driving Experience. Od sto najboljih takmičara u kvizu, u pojedinačnoj državi koja učestvuje, biće izabran pobednik koji će na događaj moći da povede još jednu osobu po svom izboru. Za više informacija i učestvovanje u kvizu posetite www.blackchili.rs. Događaj će se održati u oktobru ove godine ili u proleće 2021. godine, a organizatori će se pridržavati svih zdravstvenih ograničenja i preporuka.

Dodatna nagrada za sve učesnike u kvizu

Svi oni koji reše kviz na www.blackchili.rs dobiće posebne pogodnosti koje će moći da unovče prilikom kupovine pneumatika Continental kod odabranih ovlašćenih distributera.

Komentari(0)

sortiraj