Camp Jeep održan u Austriji

Ovogodišnji, peti po redu, Camp Jeep održan u Austriji prošle nedelje nadmašio je sve prethodne rekorde, privukavši više ljubitelja i vozila nego ikad pre

    foto: FCA
    Podeli
Više od 1.200 ljubitelja i njihovih porodica iz skoro 20 zemalja, kao što su Italija, Nemačka, Francuska, Španija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Austrija, Belgija, Češka, Švajcarska, Holandija, Poljska, Mađarska, Slovenija, Slovačka, Litvanija i Rumunija, okupilo se kako bi proslavilo svoju ljubav prema brendu Jeep.

Događaju je takođe prisustvovalo više od 600 Jeep vozila, ali potpuno novi Jeep Wrangler, najnovija generacija Jeep modela, bio je zvezda ovog okupljanja, a posetioci su imali priliku da ga provozaju na posebno izrađenim stazama za vožnju po i van puta, uz podršku vozača Jeep akademije.

Ljubitelji brenda takođe su sedeli i za volanom drugih modela Jeep porodice koja predstavlja najnagrađivaniju liniju gradskih terenaca svih vremena, dok su vlasnici uživali u uzbudljivim test vožnjama u vozilima kao što su Jeep Renegade, Compass, Cherokee i Grand Cherokee.

Gosti su takođe imali priliku da se upuste u zabavnu vožnju Trackhawk verzijom modela Grand Cherokee, najmoćnijeg i najbržeg Jeep modela ikada napravljenog, opremljenog sa 6,2-litarskim V-8 motorom sa superpunjačem, koji razvija do 700 KS. Nekoliko zasebnih prostora bilo je posvećeno otkrivanju sveta brenda Jeep, kao što su Akademija, Muzej sa kolekcijom istorijskih modela i prikazom najvažnijih koncept automobila posebne izrade sa uskršnjeg Jeep safarija.

Veliku pažnju takođe je privukao deo posvećen brendiranoj opremi u kom su se prodavali autentični Jeep proizvodi, kao i prostor namenjen brendu Mopar koji je nudio najnovije dodatke za personalizaciju vozila. U Mopar odeljku prikazana su dva različita paketa opreme za model Jeep Wrangler Sahara, jedan koji simbolizuje legendarne mogućnosti terenske vožnje klasičnog modela brenda Jeep i drugi, napravljen za korisnike koje žele da se ističu svojim jedinstvenim stilom u gradu.

Da neverovatna atmosfera žurke bude još bolja pobrinuli su se uzbudljivi zabavni program i atrakcije, kao što je let balonom, koncerti i igre za decu. Prikazane su i aktivnosti koje naglašavaju čvrsto partnerstvo brenda Jeep i brenda Harley-Davidson, još jedne legendarne američke marke koja deli vrednosti autentičnosti i slobode, što je privuklo veliki broj bajkera i motora da posete Austriju.

Komentari(0)

sortiraj