BMW X4 stigao u Srbiju

Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela sa sportsko elegantnim izgledom kupea i izuzetnim performansama, ujedno pružajući zadivljujući komfor

    foto: BMW
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Novi model je 81mm duži od prethodnog i 37mm širi, a takođe je i 3 mm niži. Od lansiranja prvog modela BMW X4 pre samo 4 godine, širom sveta prodato je više od 200.000 jedinica ovog automobila. Zahvaljujući snazi od 353 KS i obrtnom momentu od 500 Nm, novi BMW X4 je automobil koji pruža izuzetne performanse. Prodaja u Srbiji zvanično je počela, a vozila su dostupna za test u svim ovlašćenim salonima.

-Novi BMW X4 kombinuje robusnost X vozila sa mišićavom snagom sportskog automobila - rekao je Adrijan van Hojdonk, šef odeljenja BMW Group Design.

Unutrašnjost automobila je ujedno sportska i elegantna, enterijerom dominiraju udobna sedišta izrađena od najkvalitetnijih materijala, kao i multifunkcionalna instrument table sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom od 12,3" omogućava veoma impresivan doživljaj vožnje. Ima tri različita moda i njihovi specifični prikazi svaki od njih ima sopstvenu šemu boja i grafički stil - ECO PRO, COMFORT i SPORT. Kako navode u Delta Motorsu, takođe, BMW X4 poseduje jedan od najinteligentnijih sistema za asistenciju vozaču, Driving Assistant Pluskao i BMW Head-Up Display u punom koloru.

Komentari(0)

sortiraj