BMW Serije 4 Gran Coupe dobitnik nagrade Zlatni auto

Na održanom izboru za Zlatni auto 2017 u organizaciji časopisa Auto Bild Srbija, za pobednika u generalnom plasmanu proglašen je BMW Serije 4 Gran Coupe

Plaketu Zlatni auto, u ime kompanije Delta Motors, primila je generalni direktor Aleksandra Đurđević. BMW je ponosno odneo pobedu u kategoriji Zeleni auto svojim modelom BMW i8, dok je BMW Serije 4 Gran Coupe pored pobede u kategoriji Limuzina osvojio i najveće priznanje među 38 kandidata. U ovogodišnjem izboru za Zlatni auto kandidati su bili podeljeni u sedam kategorija - subkompakti, kompakti, mini krosoveri, limuzine, SUV, premijum SUV i zeleni automobil.

Nakon jednomesečnog glasanja publike i 17.000 pristiglih glasova usledilo je glasanje žirija. Izabrani su pobednici svih segmenata, a najuspešniji među njima proglašen je za Zlatni auto. Kako navode u Delta Motors-u, BMW automobilima je u poslednjih par godina mesto na podijumu u izboru za Zlatni auto dobro poznato. U 2018. godini očekuju lansiranje nekoliko novih modela i veruju da će se ova tradicija nastaviti.

Komentari(1)

sortiraj
Bane 23:32 | 31.10.2017
Sada jos vise volim BMW zbog direktorke :)
3 0 odgovori