BMW grupa sprema pravi spektakl u Beogradu

U susret predstojećem 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Delta Motors priprema izazovan nastup u BMW hali Beogradskog sajma

    foto: BMW, Dragan Stanimirović
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Na preko 2000 m2 BMW grupa će izložiti sve brendove - BMW, MINI, BMW Motorradi, a specijalan gost, kako smo najavili ranije, biće Rolls Royce. Na štandu će biti izloženo 30 automobila i 12 motocikala. Publici u Srbiji će premijerno biti predstavljen najnoviji automobil BMW game - Ultimativni sportski sedan BMW Serije 3, prvi ikada BMW X7, najveći član porodice X, novi BMW Serije 7, BMW Serije 8 Cabrio i jedinstveni BMW Z4. Takođe, već dobro poznat, potpuno električni BMW i3 predstaviće se sa svojom unapređenom baterijom od 120 Ah koja obezbeđuje domet od 300 kilometara.

Brend MINI 2019. godine proslavlja svoj 60. rođendan sa porukom “Tradicionalno savremen”. Tim povodom pripremljeni su posebni uslovi za sve kupce MINI vozila - četiri godine garancije, tri godine redovnog servisa, dve godine kasko osiguranja i jedno iznenađenje za svakog kupca, koji važe već od danas. Specijalna edicija “MINI 60 godina” će biti dostupna od marta 2019. godine u boji karakterističnoj za britanske trkačke automobile “British Racing Green”.

Brend Rolls Royce će na ovogodišnjem Sajmu debitovati lokalnom premijerom svog prvog luksuznog 4x4 modela - Rolls Royce Cullinan. Kao i prethodnih godina, očekuje se velika potražnja za BMW modelima, posebno jer 2019. Godina predstavlja veoma ofanzivnu godinu zbog velikog broja novih modela, koji nas pored sajamskih premijera, očekuju do kraja godine - BMW X3M, BMW X4M, restilizovani BMW X1, BMW Serije 8 Gran Coupe, novi BMW Serije 1 i za sam kraj godine, jedan od najpopularnijih BMW modela, BMW X6.

I 2018. Godina bila je uspešna za kompaniju Delta Motors, najprodavaniji modeli BMW automobila bili su BMW Serije 5 sa 108 prodatih jedinica i BMW X3 sa 105 jedinica, dok je kod MINI-ja to bio čuveni MINI Hatch koji je činio 60% prodaje MINI modela u 2018. godini, a kada su motocikli u pitanju već duže vreme najprodavaniji je BMW R1200 GS Adventure.

U 2018 godini su dominirali BMW X modeli. Početkom godine predstavljen je prvi ikada BMW X2, u septembru među prvima u svetu, promovisani su BMW X4 i X5, kao i dugih 19 godina očekivan BMW Serije 8, dok je prvi ikada BMW X7 je već početkom decembra tajnom prezentacijom bio predstavljen srpskoj javnosti. Dok je kod MINI brenda 2018. godinu obeležio restilizovani MINI hatch, a MINI salon u okviru Delta Motorsa renoviran je u skladu sa najnovijim standardima BMW Grupe.

Kada su motocikli u pitanju, održana je promocija najnovijeg modela BMW R1250 GS uz predstavljanje renoviranog BMW Motorrad salona. Delta Motors je posebno posvetio pažnju klijentima luksuznog segmenta, u koji spadaju BMW Serije 7, BMW Serije 8 i prvi ikada BMW X7. Oformljen je poseban prodajni deo u BMW salonu, kao i novi concept prodaje vozila, gde se posebno ističe VR uređaj koji omogućava virtuelno konfigurisanje vozila, a važno je istaći da je Srbija bila među prvim BMW tržištima na svetu koje je uvelo system Virtuelne Realnosti.

Na 54. Međunarodnom salonu automobila, Honda će i ove godine nastupiti u Hali 1, a po prvi put na Sajmu u Beogradu biće prikazan novi model HONDA CR-V, ali i u svojoj hibridnoj verziji, uz njega će gama biti upotpunjena modelima Civic Sport 1,5, Civic Type R, kao i restilizovanim HONDA HR-V modelom. Kada je o motociklima reč, premijerno će na Sajmu biti prikazan i model i Forza 300 i GW 1800B uz modele Gold Wing, Africa, Forza 300, X-Adventure i druge. Delta Automoto je u 2018. godini imao zapažen nastup na Sajmu automobila, na kojem je premijerno predstavljen model Civic Type R. Tokom godine najprodavaniji model, sa više od 60% učešća u prodaji bila je Honda CR-V. Upravo je ovaj, najnoviji Hondin model, krajem februara nagrađen najvišim rezutatom - pet zvezdica na poslednjem Euro NCAP bezbednosnom testu. Model HONDA CR-V odlikuje jedinstven dizajn, čvrstoća karoserije i vodeće tehnologije u klasi.

Kako navode u BMW grupi, što se HONDA motocikala tiče, tokom 2018. godine najprodavaniji motocikli bili su NC 750 Xi X-ADV 750 sa učešćem od 38% u ukupnoj prodaji. Kada su noviteti u pitanju u 2019. godini, očekuje se proširenje ponude kod HR-V modela - HONDA HR-V Sport kao i CR-V hybrid, prvi Hondin hibridni SUV model ikada, koji pokreće Honda jedinstvena i-MMD tehnologija, koja inteligentno i automatski prebacuje između tri načina vožnje - električni, hibridni i klasični pogon na gorivo - da bi optimizovala performance i efikasnost, i postiže potrošnju goriva od 5,3 l / 100 km i emisiju CO2 od 120 g/km.

Komentari(0)

sortiraj