Besprekorni užitak gledanja uz neverovatni Samsung Neo Qled

Uživanje u omiljenom sadržaju dostiže maksimum ukoliko se gleda na inovativnom tehnološkom čudu

    foto: SAMSUNG
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
Praćenje omiljenih filmova i serija, sportskih utakmica, igranje omiljenih video igrica, sa linijom Samsung Neo Qled nije prepušteno slučaju. Uz ove modele, otvaraju se vrata novog iskustva, kućnog bioskopa, ali i igraonice o kakvoj ste samo maštali. Vikedn rezervisan za TOP sportski događaj ili kišno veče koje provodimo uz izabrano društvo u gledanju omiljenog filma ili serije? Uz savršene vizuelne i zvukovne karakteristike koje donosi Neo Qled, bez obzira na izbor sadržaja i društva, novo iskustvo je zagrantovano. Takođe, veliki broj aplikacija, donosi i različite aktivnosti, među kojima su i fitnes vežbe.

Aplikacije u službi vašeg zdravlja

Brojne aplikacije čine ove modele višefunkcionalnim. Za one koji žele da budu fit i to postignu u sopstvenom domu bez odlaska u teretane tu je aplikacija Samsung Health za vežbanje uz ličnog virtuelnog trenera koja dolazi uz Neo QLED 8K i 4K televizore. Google Duo i PC on TV opcija omogućavaju korišćenje celog MS Office 365 softverskog paketa na televizoru, a uz Super UltraWide GameView opciju za igranje na ekranu rezolucije od čak 32:9, kao i poseban Game Bar koji prati performanse video igara ova serija za gejmere zaista predstvljaja jedinstveni užitak.

Samsung Neo QLED televizori su super inteligentni, multifunkcionalni, jednostavni za korišćenje i lako povezivi sa kućnim uređajima i kao takvi zaista predstavljaju najnovija dostignuća u tehnologiji i veštačkoj inteligenciji. Dizajnerske inovacije na Neo QLED televizorima, poput Infinity One Design koncepta koji gotovo eliminiše ivice televizora, kao i Slim One koncepta za lakše spajanje priključaka, učiniće da se novi uređaj u potpunosti uklopi u enterijer doma u kome svi elementi reflektuju naš stil.

Slika i zvuk nikad nisu bili tako besprekorni

Doživljaj čistije i oštrije slike nego ikada pre, je zagarantovan. Uz prikaz sa stopostotnom dubinom boja, Neo QLED televizori koriste Quantum Dot tehnologiju koja analizira nivo svetlosti na sceni i optimizuje boje na ekranu kako bi u potpunosti odgovarale ambijentu. Opcija Adaptive Picture automatski menja svetlinu i kontrast ekrana u odnosu na svetlosne uslove i sam sadržaj, dok Ultra Viewing Angle daje korisnicima detaljnu sliku bez obzira gde sede u odnosu na ekran. Čak i isključeni Neo QLED televizori su savršen deo svakog prostora, jer uz Ambient Mode+ tehnologiju koja analizira okolinu, sadržaj na ekranu dok je isključen stapa se sa ostatkom ambijenta.

Kako bi užitak bio potpun, kvalitet zvuka mora da prati kvalitet slike. Zahvaljujući Object Tracking Sound Pro tehnologiji, koja prati scene na ekranu, doživljaj će biti još autentičniji. Ukoliko se odlučite da omiljeni film gledate u vreme dok je vaše okruženje i dalje aktivno uz dopiranje pozadinske buke, bez brige! Active Voice Amplifier tehnologija pojačaće glasove na ekranu pa vam neće promaknuti ni šaputanje omiljenih likova, a SpaceFit tehnologija pružiće odlično akustično iskustvo bez obzira gde ste se smestili u prostoru.

Više informacija o Samsung Neo QLED seriji i dostupnim modelima pogledajte na https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/highlights/

Komentari(0)

sortiraj