Besplatna online predavanja na LG akademiji za klimatizaciju

Svi zainteresovani polaznici, partneri, studenti i eksperti iz različitih profila iz oblasti termotehnike imaće priliku da se potpuno besplatno stručno usavršavaju na LG Air Conditioning akademiji

    foto: LG
    Podeli
Zbog novonastalih okolnosti, predavanja će biti sprovedena online preko Adobe Connect platforme. Online predavanja trajaće tokom naredna dva meseca. Svi online treninzi i korišćenje Adobe Connect platforme su besplatni za polaznike, a sve zainteresovane firme i pojedinci se sami mogu prijavljivati putem mejla (nenad.crnila@lge.com) na treninge koje odaberu.

Nenad Črnila

-Veliko nam je zadovoljstvo što ovaj projekat ne prekidamo, već ćemo ga potpuno besplatno implementirati online. LG Air Conditioning Akademija svedoči o našem uverenju i posvećenosti da kroz razmenu znanja, ekspertize i tehnologije, LG primenjuje najbolje svetske prakse koje doprinose poboljšanju kvaliteta proizvoda i usluga iz domena termotehnike u Srbiji - izjavio je Nenad Črnila, regionalni menadžer projekata u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja kompanije LG.

Prenošenje inovativnih znanja

Osnovni cilj LG Air Conditioning akademije (https://www.lg.com/rs/klima-uredaji/akademija/tren...) je prenošenje inovativnih znanja iz oblasti klimatizacije, pre svega stručnjacima i studentima, budućim ekspertima iz oblasti termotehnike i tehničkom osoblju koje se bavi ugradnjom i servisiranjem klima uređaja. Akademija je namenjena studentima, ali i stručnjacima iz oblasti KGH (klimatizacija, grejanje hlađenje). Studenti i svršeni diplomci mašinskih fakulteta, smera termotehnike, moći će direktno da primene teoriju koju izučavaju na fakultetu, uz mogućnost da sami puštaju u rad sisteme putem kompjutera i biraju opremu koja je potrebna za neki projekat preko kompjuterskih softvera.

Za stručnjake su predviđeni treninzi (obuke) iz oblasti projektovanja, montaže, puštanja u rad, održavanja i servisiranja sistema klimatizacije. Kroz LG Air Conditioning akademiju je od 2011. godine do sada prošao veliki broj polaznika iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine željnih sticanja znanja i veština u radu sa najsavremenijim uređajima iz ove oblasti.

Komentari(0)

sortiraj