Beogradski sajam - Počinje Expo-zim

Expo-zim, sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, biće održan od 1. do 4. decembra u hali 4 Beogradskog sajma

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Označavajući početak zimske sezone, 36. Expo-zim ostaje najuređeniji snežni izlog posvećen belim planinama i zimskim sportovima, ali i uvoznicima, proizvođačima, turoperatorima, menadžerima zimskih odmarališta, kompanijama i prodavcima sportske opreme i odeće, instruktorima skijanja i snouborda, ljubiteljima penjanja, snežnim parkovima, sportskim udruženjima, sportistima i tehničarima-serviserima, osiguravajućim društvima, "zimskim tehnologijama" i svetu usluga u ovoj oblasti. Expo-zim je prva prilika i pravi način da se ljubitelji belih planina susretnu sa zimom.

Sport za sve

Zahvaljujući i suorganizatoru, Asocijaciji "Sport za sve", Expo-zim dokazuje da je i u četvrtoj deceniji postojanja očuvao privlačnost za one koji traže zimsku kombinaciju aktivnog odmora, koristi i zabave. Uz to je ostao direktno i efikasno promotivno sredstvo za velike brendove u ovom sektoru, spona sa krajnjim kupcima i podrška njihovoj radoznalosti i izborima, značajno sredstvo uticaja na ponašanje pri kupovini i zadržavanje tržišta.

Sajamski popusti do 50 odsto

Za mlade, porodice, ljubitelje zimskih sportova i života na otvorenom, one koji svake godine ovaj događaj iščekuju sa velikim nestrpljenjem, izlagači najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto. Pokazalo se da je, po pravilu, najveće interesovanje za nove modele opreme i rekvizita za zimske sportove - skije, cipele, vezove, klizaljke, snowbord, ski-kombinezone, rukavice, kape, naočare i drugo, te za komisionu prodaju, promociju extremnih sportova, usluge ski-servisa.

Na sajmu će svoje proizvode i usluge ponuditi pedesetak direktnih i zastupljenih izlagača. Radno vreme Expozima biće od 10 do 20 časova. Cena ulaznice je 400 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu.

Komentari(0)

sortiraj