Bašta u srcu grada - Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair

Simboličan novi početak ili nastavak onog najboljeg što Beogradski sajam ima da ponudi svojim vernim i dugogodišnjim posetiocima, zakazan je za 17. jun

    foto: Beogradski sajam
    Podeli
Pod sloganom Bašta u srcu grada, u hali 3 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od srede 17. do subote 20. juna odvijaće se najmirisnija manifestacija - 25. Međunarodni sajam hortikulture BeoPlantFair. Događaj i doživljaj za oko i dušu, obogaćen je sa još tri tematske izložbe - 23. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode, 8. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpo i 4. Izložba organske proizvodnje Organic Fest.

BeoPlantFair je već godinama zaštitni znak prolećnog sajamskog kalendara, cvetni događaj koji okuplja ljubitelje prirode, zelenila i raznovrsnog cveća, i donosi savremen pogled na estetiku življenja u skladu sa prirodom.

-Ovaj povratak u normalne životne i društvene tokove, prilika je da se još jače i čvršće povežemo sa prirodom, njenim blagodetima i plodovima. Sajam hortikulture upravo je mesto inspiracije i ideja za uređenje terasa, balkona, bašti i ozelenjavanje vrtova - kažu u Beogradskom sajmu.

Na sajmu će moći da se izabere iz bogatog izbora sadnica cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka, i kupi odabrano direktno od proizvođača. BeoPlantFair je tradicionalno odlična prilika za sve male proizvođače i domaćinstva da izađu izvan lokalnih tržišta i uspostave nove kontakte u prilog budućih saradnji.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije je pokrovitelj i jedan od najaktivnijih učesnika i motivatora ove manifestacije. Podrazumeva se da je ulaz za posetioce u Baštu u srcu grada, na Beogradskom sajmu, za ovu priliku, besplatan.

Komentari(0)

sortiraj