​Avanturisti - pravac Berlin!

Sve je spremno za ovogodišnje uzbudljivo terensko drajverisanje četvorotočkaša na manifestaciji Jeep kamp 2017. u NemačkojČetvrto izdanje Jeep kampa, godišnjeg sastanka na kojem se okupljaju članovi Grupe vlasnika Jeep vozila, kao i entuzijasta iz cele Evrope, održaće se na lokaciji Teltow Flaming Ring, 40 kilometara od Berlina. Brend Jeep je isplanirao nekoliko aktivnosti koje će dodatno osnažiti osećaj pripadnosti svetu ove marke četvorotočkaša, uz prikazivanje terenskih sposobnosti svih modela s pogonom 4x4.

Terenska vožnja i premijera Compass-a

Oni koji imaju viška novca za ovo putovanje, to je prilika koju svakako ne treba propustiti. Posetioci će moći da uživaju u terenskoj vožnji, časovima koje organizuje renomirana Jeep akademija, kao i u ekskluzivnoj premijeri novog modela Compass, koji će takođe biti na raspolaganju za uzbudljive test vožnje. Novi model uskoro će se naći u prodajnim salonima ovog brenda u Evropi, nudi jedinstvenu kombinaciju opreme, koja obuhvata legendarne sposobnosti pogona 4x4, autentičan i savremen dizajn, odličnu voznu dinamiku i tehnološke sadržaje prilagođene korisniku za povezivanje i bezbednost u vozilu.

Sportske i zabavne aktivnosti

U okviru posebnog prostora u Jeep kampu odigraće se niz sportskih i zabavnih aktivnosti, koje odražavaju stilske elemente brenda. Živi nastupi, roštilj, aktivnosti za decu i živa muzika su sadržaji koji će dodatno poboljšati jedinstvenu Jeep atmosferu. Učesnici će imati mogućnost i da iskuse uzbuđenje terenske vožnje, uz podršku iskusnih vozača Jeep akademije - tri staze različitih nivoa složenosti i dužine pripremljene su na privatnom posedu pokrivenom šumom, veličine 300 hektara, sa ukupno 40 kilometara autentičnog uzbuđenja.

Ovaj dvodnevni događaj je terenska avantura u savršenom “Jeep Jamboree” stilu, najprestižnijem američkom događaju koji na najbolji način dočarava osećaj pripadnosti ovoj porodici četvorotočkaša. U Sjedinjenim Američkim Državama se svake godine organizuje oko 30 događaja sličnih ovom, od Kalifornije do Mejna, od Arizone do Tenesija. Gde god da se održava, "Jeep Jamboree" uvek sledi jedinstvenu formulu sa prvog skupa, koji je održan 1953. godine na legendarnoj stazi Rubicon u planinama Sijera Nevade.

Više od 110.000 članova

Događaji poput ovog deo su istorije Jeep brenda i pomogli su da se oblikuje koncept “društvene mreže" u stvarnom svetu, mnogo pre nego što se isti pojavio u onlajn izdanju. Grupa JOG, osnovana u avgustu 2014. godine, jedini je zvanični fan klub brenda Jeep kojim direktno upravlja. Grupa je trenutno aktivna u 24 zemlje širom regiona Evrope, Bliskog istoka i Afrike i ima više od 110.000 članova. Sajt grupe JOG je nedavno obnovljen, tako da je postao referentna tačka na mreži za sve entuzijaste koji dele duboko ukorenjene vrednosti, poput ponosa povezanog sa vožnjom legendarnog automobila, želje za slobodom i snažnog osećaja pripadnosti.

Posetioci Jeep kampa imaće priliku da vide Jeep Wrangler sa paketom visoko-performantne opreme Mopar One Pack, kao i odabranim Moparovim dodacima. Oni će biti pozvani i da uživaju u digitalnom 3D iskustvu sa konfiguratorom vozila Mopar One pack, a ako im zatreba podrška ili servis za njihovo vozilo, na usluzi će im biti Mopar Express Care, prilagođeni Fiat Ducato, koji se pretvara u pravu mobilnu radionicu sa prijemnim, delom za dijagnostiku i delom za servisiranje. Ukoliko se odlučite da posetite ovaj skup u Berlinu, iznos za registraciju i dvodnevni događaj Jeep kamp 2017 je 185 evra za svako Jeep vozilo, dok jednodnevna propusnica košta 95 evra.

Komentari(0)

sortiraj