Auto Čačak Komerc - U Beogradu otvoren Iveco importerski centar

Po najvišim standardima Auto Čačak Komerc otvorio je Iveco importerski centar u beogradskom naselju Makiš

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>
U potpuno novim objektima nalazi se kompletna prodaja, kao i servis. Za jednu od najvećih kompanija za proizvodnju komercijalnih vozila u svetu u Makišu su bukvalno iz temelja izgrađeni objekti za prodaju i servisiranje Iveco vozila, kao i kompletnog programa.

Ono što treba reći da je Auto Čačak Komerc od početka ove godine postao ovlašćeni distributer ove marke vozila u Srbiji. Na ovom mestu mogu da se izvrše servisi, testiraju vozila, kupe rezervni delovi, pogledaju i pazare kamioni, kao i da se konfigurišu Iveco dostavna vozila i kamioni.

Na otvaranju ovog velelepnog objekta prisustvovalo je oko 600 domaćih i stranih zvanica. Iveco importerski centar posetio je prvi čovek Iveca Pierre Lahutte, koji je zajedno sa vlasnikom Auto Čačak Komerc Milenkom Kostićem, otvorio ovaj objekat. Pierre Lahutte, predsednik kompanije IVECO, predao je ključeve Milenku Kostiću najveće IVECO Daily Natural Power, VOY 2018, flote u Srbiji i čestitao na ostvarenim ciljevima i poželeo dalji uspeh u radu.

Prisutne i FASSI dizalice na Iveco kamionima

Ono što smo zapazili na otvaranju ovog centra, jesu svakako i dizalice popularne italijanske firme FASSI GRU S.p.A. postavljene na pojedine Iveco kamione. U Srbiji i Crnoj Gori ekskluzivno je zastupa kompanija Mehanoprojekt d.o.o. Beograd koja prodaje, ugrađuje i servisira hidraulične kamionske dizalice ovog renomiranog italijanskog proizvođača, podiznog momenta od 1 do 160 tm.

FASSI GRU na svetskom nivou

FASSI GRU S.p.A. je jedan od najpoznatijih evropskih i svetskih proizvođača mobilnih hidrauličnih kamionskih dizalica. Bavi se isključivo proizvodnjom hidrauličnih kamionskih dizalica, a svoju proizvodnju obavlja u dvanaest fabrika u Italiji. Godišnji kapacitet proizvodnje premašuje 10.000 jedinica.

Po godišnjoj produkciji FASSI zauzima drugo mesto u Evropi. FASSI dizalice predstavljaju proizvode najsavremenijeg tehničkog i tehnološkog dostignuća i zadovoljavaju sve evropske i svetske stadarde u pogledu kvaliteta i bezbednosti u radu. Renome koji FASSI uživa u Evropi i svetu stican je vrhunskim kvalitetom i modernim dizajnom kao i visokom profesionalnošću zaposlenih kroz istoriju dugu pola veka. FASSI GRU S.p.A. proizvodi raznovrsne hidraulične kamionske dizalice podiznog momenta od 1 do 160 tm koje nalaze primenu u različitim oblastima poslovanja.

Dragan Stanimirović

Komentari(0)

sortiraj