Atletsko Svetsko prvenstvo u Budimpešti 2023. na kanalima Eurosporta

Warner Bros. Discovery obezbedio je prava prenosa Svetskog prvenstva u atletici 2023, u preko 45 zemalja širom Evrope

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Svetski rekorder u skoku sa motkom Armand Duplantis, uzbudljivi sprint trio iz Jamajke Elejen Tompson-Hera, Šeli-En Frejzer-Prajs i Šerika Džekson kao i olimpijka u trkama na 400m sa preponama Karsten Vorholm biće deo šampionata koji se održava u Budimpešti od 19.do 27. avgusta 2023. Warner Bros. Discovery ovim prenosom nastavlja svoje priče sa nekih od najvećih događaja na celoj planeti. Gledaoci u Srbiji će Svetsko prvenstvo u atletici moći da prate na kanalima Eurosport 1 i Eurosport 2.

Trojan Pejlot

-Naš cilj je da ispričamo priče najboljih atletičara na svetu tokom cele godine, uključujući njihov put ka najpoznatijim takmičenjima kao što su Svetsko prvenstvo i Olimpijske igre. Drago nam je što možemo da iskoristimo sve naše mogućnosti i široku pokrivenost da prikažemo Svetsko prvenstvo u atletici u najboljem svetlu - rekao je Trojan Pejlot, jedan od potpredsednika Warner Bros. Discovery.

Svetsko prvenstvo u atletici održaće se u novom Nacionalnom atletskom centru u Budimpešti, od 19. do 27. avgusta 2023. godine. Eurovision Sport i ESPN zajednički drže i distribuiraju medijska prava Svetskog saveza atletike u Evropi i Africi 2023.

Sebastijan Kou

-Drago mi je što mogu da poželim dobrodošlicu Warner Bros. Discovery-ju nazad u moćni portfolio naših partnera za emitovanje Svetskog prvenstva. Eurosport ima dugu tradiciju pružanja izvanredne atletske pokrivenosti i ovaj sporazum će pozdraviti naši navijači širom Evrope”, rekao je Sebastijan Kou, predsednik Svetske atletske federacije.

Komentari(0)

sortiraj