Alfa Romeo pitao ljubitelje Alfe - Kako treba da se zove?

Kako će se zvati sledeće Alfa Romeo B-sportsko urbano vozilo? Koji je vaš predlog?

    foto: Dragan Stanimirović
    Podeli
Osnažen čvrstom vezom sa svojom zajednicom fanova, Alfa Romeo je još jednom iskoristio svoje zvanične kanale na društvenim mrežama da uključi klub obožavalaca Alfe u donošenje odluka tako što im je postavio pitanje kako bi trebalo da se zove sledeći automobil ovog brenda.

Nema više tajni kada govorimo o segmentu projekta u internim krugovima Alfa Romeo tima poznatog kao “Kid”. “Kid” nagoveštava da će sledeći Alfa Romeo biti sportsko urbano vozilo: “mališan” u postavci, kako bi zaokružio gamu koju trenutno čine limuzina Giulia, terenac Stelvio i kompaktni terenac Tonale.

Alfa Romeo planira da ispiše nova pravila za ovaj segment, tako što će modelu “Kid” dodeliti ulogu “revolucionara”. Na automobilskoj sceni koja se sve brže razvija i nudi širok dijapazon vozila u sve popularnijem SUV segment, nova linija ovog brenda još jednom definiše njegove ambicije, čak i u akronimu: Sportski DNK, veliko ime u urbanom kontekstu u najavi.

Dok Tonale predstavlja “metamorfozu” brenda kao prvo vozilo brenda u svetu elektrifikacije, sledeći automobil Alfa Romea biće prvi potpuno električni model, ali to nije sve. Još nije vreme da sa obožavaocima i zaposlenima podelimo karakteristike koje ga čine autentičnim Alfa Romeom, pozicioniranim na vrhuncu premijum segmenta. Novi model Alfa Romea trebalo bi da debituje u prvoj polovini 2024. godine, iako je to već glavna tema, a stručni dizajneri iznose različite hipoteze na internetu u vezi sa njegovim stilskim karakteristikama.

Kako bi zajednica fanova od samog početka bila u toku, brend im je direktno postavio pitanje šta misle kako bi sledeći Alfa Romeo trebalo da se zove.

Nakon modela Giulia koja je obeležila preporod brenda, Alfa Romeo je odabrao imena dva planinska prevoja, Stelvio i Tonale. Ali ne brinite, uprava Alfa Romea je jasno stavila do znanja da se neće zvati „Brenner“, kako se priča po internetu. Da li ovo sugeriše promenu pravca u komunikacijskoj strategiji? Kako će se zvati sledeće Alfa Romeo sportsko urbano vozilo? Dajte nam svoj predlog! Kažite svoje na oficijalnim stranicama društvenih mreža brenda.

Komentari(0)

sortiraj