Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio najbolja treću godinu zaredom

Model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je nagradu magazina „What Car?“ u kategoriji automobila s najboljim performansama u okviru nagrade Automobil godine 2020

    foto: FCA
    Podeli
Legendarni Quadrifoglio dokazao je svoj prestiž još jednom, a Giulia je uspela da se izbori s ozbiljnom konkurencijom u svim cenovnim kategorijama, i izašla kao pobednik u svojoj kategoriji. Model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio osvojio je tim stručnog žirija magazina „What Car?“ svojom kombinacijom dinamike vožnje koja je najbolja u klasi i izvanrednog, moćnog i prilagodljivog aluminijumskog motora, koji ga čini savršenim za svakodnevnu vožnju.

Stiv Hantingford

-Treću godinu zaredom, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio odabran je za automobil godine magazina What Car?, za Performance Car of the Year, s vrlo dobrim razlogom. Veliki deo njegove privlačnosti potiče od 2,9-litarskog V6 Bi-Turbo motora, koji su razvili stručnjaci brenda Ferrari. Međutim, uprkos stvarnoj snazi od 510 KS i pogonu na zadnjim točkovima, nije u pitanju čudovište od automobila. Trakcija je odlična, u svim klimatskim uslovima. Menjanje brzina je uvek glatko, pa duga putovanja protiču komforno, što čini model Giulia automobilom koji možete da koristite svaki dan – kaže Stiv Hantingford, urednik magazina „What Car?“.

Motor s 510 KS i 600 Nm omogućava automobilu maksimalnu brzinu od 307 km/h, s ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 3,9 sekundi.

Arno Lekler

-Osvajanje ove nagrade treću godinu zaredom potvrđuje kvalitet truda koji je uložen u stvaranje modela Giulia Quadrifoglio, koji iz godine u godinu dobija potvrdu da je istinski super-automobil - rekao je Arno Lekler, izvršni direktor FCA UK.

Komentari(0)

sortiraj