AK Stojanov - Predstavljeni Jeep Wrangler i Renegade

U Novom Sadu premijerno su predstavljeni novi modeli Jeep Wrangler i Renegade na našem tržištu u Auto kući Stojanov

    foto: AK STOJANOV
    Podeli
  • params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?> params['siteURL'] . '/uploads/gallery-images/' . $articleGallery[$index] ?> mainImage->description ?>Auto kuća Stojanov iz Novog Sada je u svom novom rebrendiranom, prodajno-izložbenom salonu, opremljenom po najnovijim standardima brendova Jeep i Alfa Romeo, organizovao premijerno predstavljanje novih modela Jeep Wrangler i Jeep Renegade na tržištu Srbije.

U novo adaptiranom prodajnom salonu se takođe nalaze i dva najatraktivnija modela iz Alfa Romeo game - Giulia QV i Stelvio QV. Na promociji, prisutnim gostima i medijima, obratili su se predstavnici Auto kuće Stojanov i napomenuli da im je velika čast i privilegija što su u prilici da budu prvi koji će predstaviti JEEP novitete. Na licu mesta predstavnici medija su imali priliku i za probnu vožnju oba nova modela.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler ispod haube je imao dizel agregat 2.2 sa motorom snage od 200 KS, u paketu opreme Rubicon i pogonom 4WD. U potpunosti novi model je nepobedivi šampion terenske vožnje i unikatno vozilo za svakodnevne gradske avanture.

Nova generacija legendarnog Jeep Wrangler modela pruža odličan nivo komfora i superiornu dinamiku vožnje. Kreiran da zadovolji sve potrebe onih koji idu van utabanih staza i koji žude za avanturom na drumu. Wrangler je jedinstveno vozilo koje će ispisati sveže, pionirsko poglavlje u legendarnoj istoriji brenda Jeep, koja je započela još 1941. godine.

Jeep Renegade

Novi Jeep Renegade za 2019. godinu je prvo vozilo koje će koristiti inovativne turbo benzinske motore koji maksimiziraju potrošnju goriva i garantuju izvanredne performanse, kako na putu, tako i van asfaltne podloge. U ponudi su dve benzinske opcije 1.0-litarski sa 120 KS i 1.3-litarski sa 150 ili 180 KS. Ponudu motora zaokružuju 1.6-litarski agregat sa 120 konjskih snaga i 2.0-litarski MultiJet II turbodizel sa SCR (Selective Catalytic Reduction) koji razvija 140 ili 170 KS.

Od samog starta, 2014. godine kada je predstavljen, Jeep Renegade se pozicionirao u ovom zasićenom tržišnom segmentu, postavši favorit kupaca koji traže terenca koji spaja off-road sposobnosti brenda Jeep sa dimenzijama i stilom koji su idealni za uživanje u gradskom načinu života.

AK Stojanov - 40 godina tradicije

Četrdeset godina tradicije, kvaliteta i posvećenosti u pružanju najbolje usluge klijentima, sinonimi su za Stojanov DOO. Servisno-prodajni centar osnovan je 1976. godine u Novom Sadu, na Zrenjaninskom putu 16, kao samostalna zanatska radnja Auto servis Stojanov.

U toku svog poslovanja, konstantnim ulaganjem u kadrove i kvalitet servisnih usluga, postali su pouzdan partner i ovlašćeni diler brendova Fiat, Alfa Romeo, Jeep na teritoriji Vojvodine. Ove godine obeležava se 20 godina od potpisivanja Ugovora o prodaji i servisiranju vozila FCA Grupacije.

Komentari(0)

sortiraj