Air Serbia - Propusnica za let, ušteda za putnike i do 50 odsto

Air Serbia je pokrenula projekat pod nazivom Flight Pass (Propusnica za let) da bi putnicima omogućila da po najpovoljnijim cenama uplate više letova unapred

    foto: AIR SERBIA
    Podeli
Kupovinom propusnice za let putem zvaničnog sajta nacionalne avio-kompanije, putnici mogu ostvariti uštedu i do 50 odsto, pravljenjem svoje personalizovane grupe unapred plaćenih letova. Novi koncept omogućava kupovinu minimum četiri avio-karte unapred sa zagarantovanom cenom i destinacijom, a koje se mogu iskoristiti kad god putnicima odgovara, što predstavlja značajnu pogodnost, naročito za kompanije. Propusnicu za let putnik može deliti i sa članovima porodice i prijateljima, a dodatnu prednost predstavlja mogućnost plaćanja u ratama.

-Potrebe naših putnika predstavljaju prioritet kojim se vodimo u poslovanju pa smo želeli da im pružimo slobodu da sami kreiraju ponudu koja im najviše odgovara. Kupovinom većeg broja propusnica, u prilici su da ostvare i viši nivo uštede. Kao i do sada, nastavićemo da radimo na tome da putnicima uvek pružimo više i kreiramo za njih dodatne vrednosti - izjavio je Zoran Radosavljević, viši menadžer putničkih i distribucionih sistema Air Serbia.

Prilikom kupovine propusnice za let, putnik može birati između jedne ili više grupisanih destinacija, ekonomske ili biznis klase, Light, Standard ili Comfort tarife, datuma putovanja sa ili bez restrikcija, kao i brojnih drugih parametara. Propusnica za let može važiti za najviše 30 putnika, i to minimalno za četiri, a maksimalno za 100 putovanja. Uvođenjem aktivacije „Propusnica za let“, Air Serbia je stala rame uz rame sa vodećim svetskim avio-kompanijama poput British Airways, Air Franca i drugih koje svojim putnicima nude usluge ovog tipa.

Komentari(0)

sortiraj