Air Serbia - Do Ljubljane od 29. maja, a do Njujorka od 6. juna

Nacionalna aviokompanija Air Serbia počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u region

    foto: SHUTERSTOCK
    Podeli
Air Serbia planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja, saopšteno je iz Air Serbia.

Kompanija će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva nedeljno.

-Naša Prodaja i Kontakt centar nastavljaju da dobijaju brojne upite u vezi sa početkom letova, što je odličan pokazatelj da kod naših putnika i građana Srbije postoji veliko interesovanje za putovanja. Odgovaramo na tražnju da što pre obnovimo saobraćaj do što više destinacija, u okvirima ograničenja koja su uspostavila brojna nadležna tela - izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia.

Apelovao je na putnike da se obaveste o tome da li ispunjavaju sve uslove za putovanje, u skladu sa pravilima koja su propisala regulatorna tela. Sve najnovije informacije biće dostupne na vebsajtu avio-kompanije i na njenim profilima na društvenim mrežama. Dodatna razjašnjenja mogu se dobiti putem Kontakt centra ili u poslovnicama.

Ranije je saopšteno da će Air Serbia, pored navedenih letova u regionu i do Njujorka, u periodu od 21. maja do 14. juna takođe organizovati i ograničen broj letova do aerodroma "Hitrou", Frankfurta, Ciriha i Beča. Ukoliko budu ukinuta ograničenja putovanja u Evropskoj uniji od 15. juna, Air Serbia planira da poveća broj letova u putničkom avio-saobraćaju.

Komentari(0)

sortiraj