Počinje Međunarodni sajam građevinarstva

Najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi, Sajam građevinarstva u Beogradu, održaće se od 17. do 20. aprila na Beogradskom sajmu

    foto: BEOGRADSKI SAJAM
    Podeli


Uz slogan Gradimo budućnost sada, na svom raspoloživom prostoru, predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti. Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničkotehnoloških rešenja. Ovogodišnja sajamska postavka biće, kao i svake godine, i sadržajno i dizajnerski inovirana.

Nove tehnologije

Nove tehnologije će biti prisutne u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet - već uspostavljeni standard. Tehničko tehnološka dostignića posebno su primetna u sistemima gradnje i materijalima.

Ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata sve segmente građevinske industrije, od istraživanja i projektovanja, izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe - Nekretnine i investicije i Arhitektura i urbanizam. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Investicioni projekti

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare. Pored uobičajenog učešća najznačajnijih predstavnika industrije građevinskih mašina i alata, očekuje se promocija značajnog broja proizvođača skela, kao i proizvođača opeke. Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 45. Sajma građevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umrežavanja uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Biznis segment na višem nivou

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je uložio napore da biznis segment podigne na viši nivo i ponudi učesnicima sajma mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog događaja, štedeći vreme i energiju, zakažu poslovne sastanke sa učesnicima sajma. Sva unapređenja i kreativna energija uloženi su sa ciljem podsticaja privrede, povećanja izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta.

Beogradski sajam kreirao je specijalne pakete za poslovne posetioce i goste na predstojećem 45. Međunarodnom sajmu građevinarstva, kojima je moguće ostvariti sledeće pogodnosti - ulaznicu za sva četiri dana sajma, registraciju i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlagača i online zakazivanje sastanaka (B2B Talk), pristup u Business Lounge (Hala 1, galerija) koji podrazumeva besplatan wi-fi, toplo i hladno osveženje, mesto za kratke poslovne sastanke, pomoć oko ugovaranja sastanaka, informacije o izlagačima (vodič), korišćenje računara i štampača, i još niz pogodnosti i usluga.

Organizovani nastupi

I ove godine biće organizovanih nastupa i učešća proizvođača u okvirima nacionalnih izložbi. Predstaviće se države koje su i do sada uzimale učešće na smotri, a neke zemlje predstaviće se po prvi put. SEEBBE 2019 je mesto za ispitivanje tržišta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače svakako i način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

Sajamske akcije i pogodnosti

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. U tom smislu Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa. Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5 do 30% na svoje proizvode i usluge.

Komentari(0)

sortiraj