24 sata elegancije - Izložba glamuroznih oldtajmera

Belgrade Waterfront će po treći put biti domaćin izložbe Belgrade Waterfront Classic Car Show 2019, na kojoj će najpoznatiji svetski i domaći kolekcionari automobila predstaviti svoje oldtajmere

    foto: PROMO
    Podeli
Kvart, plato iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a u subotu 7. septembra od 12 časova i ove godine će okupiti bisere automobilske industrije, a ulaz je besplatan za sve posetioce. Ljubitelji luksuznih četvorotočkaša moći će da se upoznaju sa radom srpskog dizajnera svetskog renomea Marka Lukovića i njegove klase studenata.

Ovom prilikom, posetioci će se podsetiti i nezaboravnih trenutaka Beogradske trke formula iz 1939. godine, koja ove godine slavi 80. godina. Povodom ovog jubileja, u zgradu Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a direktno iz muzeja Nuvolari iz Mantove, stiže originalni pehar koji je Tacio Nuvolari osvojio na Grand Prix trci u Beogradu 1939. godine. Ovaj vredni eksponat, koji je lično kralj Petar II Karađorđević dodelio pobedniku Taciu Novulariju, biće izložen tokom čitave manifestacije.

Istog dana u popodnevnim časovima, u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a biće predstavljeni i najprestižniji svetski brendovi, u okviru Salona Izuzetnosti - Salon of Excellence. U okviru ove manifestacije predstaviće se prestižne kuće elegancije, poput brendova Edward Sexton, Gaziano & Girling, Blackbirdfield i drugi, a od 17 časova biće dodeljena priznanja Belgrade Waterfront Concours d'Elegance 2019.

Deveta po redu manifestacija 24 sata elegancije održava se od 6. do 8. septembra u Beogradu. Manifestacija je organizovana u partnerstvu sa kompanijama Belgrade Waterfront, Generali i Jaguar, Srpskim savezom za istorijska vozila, a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

Komentari(0)

sortiraj